Slagelse

                           Bilsyn Sjælland Slagelse - Kalundborgvej 88, 4200 Slagelse - Tlf: +45 53 40 60 80 - Mail: kontakt@bilsyn-sjaelland.dk - CVR nr: 36398124

                           Bilsyn Sjælland Roskilde - Håndværkervej 55D, 4000 Roskilde - Tlf. +45 53 20 40 70 - Mail: kontakt@bilsyn-sjaelland.dk - CVR nr: 36398124

Copyright  © All Rights Reserved

Din lokale synshal i Slagelse 


Fra d. 1. November 2018 har vi kun lørdags åbent i lige uger, der vil derfor være lukket om lørdagen i ulige uger.


Bilsyn Sjælland, Slagelse, er beliggende på Kalundborgvej 88. Du finder os lige ved rundkørslen.


Bilsyn Sjælland tilbyder et af Slagelses billigste bilsyn, periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn af biler, motorcykel og trailer.

Vores målsætning er og bevæge os væk fra de mange forvirrende svingende priser indenfor Bilsyn branchen, vi vil tilbyde en FAST LAVPRIS alle ugens dage!


Vi tilbyder den bedste service til den bedste pris

- Periode syn

- Registreringssyn

- Omsyn

- Toldsyn

- Omregistrering

- Nedvejning af bil og trailer

- Nummerplade kontor; med salg og afmelding af nummerplader


Drive in bilsyn - på din vej hjem fra arbejde? Du er altid velkommen til og svinge ind til samme billige pris! Skulle der være ventetid - er der altid kaffe på kanden.


Hos Bilsyn Sjælland bliver du altid mødt af venligt personale, du er velkommen til at kigge med under synet af din bil, men du kan også nyde en kop friskbrygget kaffe i vores venteværelse mens du venter.


Er du i tvivl om din bil kan blive synet? Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. telefon, eller kigge forbi synshallen - så vil vi besvare dine spørgsmål efter bedste evne.Vi glæder os til at tage i mod dig.


Periodesyn.

Ved et periodesyn tager vi en konkret gennemgang og kontrol af dit køretøj, med betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Dit køretøj bliver automatisk indkaldt til et periodisk syn af Trafikstyrelsen.

Almindelige personbiler under 3.500 kg. skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang 4 år efter første registrering.


Registreringssyn.

Ved et registreringssyn tager vi en konkret, praktisk gennemgang og kontrol af dit køretøj, med betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Et registreringssyn foretages f.eks, i forbindelse med bilen skal indregistreres, eller hvis der er konstruktive ændringer på køretøjet.


Toldsyn.

Ved import af biler og motorcykler til Danmark, skal skal der foretages 2 syn – et toldsyn sammen med registreringssynet.

Der vil blive udarbejdet en rapport udfra synet med information om køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr og stand generelt. Toldsynsrapporten skal efterfølgende afleveres til SKAT for værdiansættelse af køretøjet. Rapporten er gyldig i et år.


Bilsyn Sjælland

Slagelse


Kalundborgvej 88

4200 Slagelse

Tlf: 53 40 60 80

Mail: kontakt@bilsyn-sjaelland.dk

CVR nr: 36398124


Åbningstider:


Mandag 8-16

Tirsdag 8-16

Onsdag 8-16

Torsdag 8-17

Fredag 8-15

Lørdag i lige uger 9-13

Søndag lukket, eller efter aftale