Information

INFORMATION

 

Alle biler skal til periodesyn derfor har du brug for en pålidelig og grundig gennemgang af dit køretøj, det får du hos Bilsyn Sjælland.

 

Bilsyn Sjælland tilbyder et af Danmarks billigste bilsyn, periodesyn, registreringssyn, omsyn og toldsyn af biler, motorcykel og trailer.

 

Ydermere tilbyder vi nedvejning af din guleplade bil. Omregistering, nummerplade salg og afmeldelse af nummerplader. Er du erhversdrivende auto forhandler eller auto værksted er du altid velkommen hos Bilsyn Sjælland til et uforpligtende tilbud og få en erhvervsaftale i hus.

 

Bilsyn Sjælland er selvfølgelig godkendt af Avancert - selskab for certificering, SKAT, Trafikstyrrelsen og CELF kvalitetskontrol, med det nyeste udstyr sikre vi altid en grundig og professionel gennemgang af køretøjet.

 

Vores mål er at yde den bedste service af højeste kvalitet til fast lavpris.

 

Hos Bilsyn Sjælland bliver du altid mødt af venligt personale, du er velkommen til at kigge med under synet af din bil, men du kan også nyde en kop friskbrygget kaffe i vores venteværelse mens du venter.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

 

 

Periodesyn.

Ved et periodesyn tager vi en konkret gennemgang og kontrol af dit køretøj, med betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Dit køretøj bliver automatisk indkaldt til et periodisk syn af Trafikstyrelsen.

Almindelige personbiler under 3.500 kg. skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang 4 år efter første registrering.

 

Registreringssyn.

Ved et registreringssyn tager vi en konkret, praktisk gennemgang og kontrol af dit køretøj, med betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Et registreringssyn foretages f.eks, i forbindelse med bilen skal indregistreres, eller hvis der er konstruktive ændringer på køretøjet.

 

Toldsyn.

Ved import af biler og motorcykler til Danmark, skal skal der foretages 2 syn – et toldsyn sammen med registreringssynet.

Der vil blive udarbejdet en rapport udfra synet med information om køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr og stand generelt. Toldsynsrapporten skal efterfølgende afleveres til SKAT for værdiansættelse af køretøjet. Rapporten er gyldig i et år.

 

 

 

 

Altid de samme priser ved både booking og Drive In Bilsyn

Fast lavpris 299.- på bilsyn

Hos Bilsyn Sjælland

Slagelse & Roskilde

Bilsyn Sjælland Slagelse - Kalundborgvej 88, 4200 Slagelse - Tlf: +45 53 40 60 80 - Mail: kontakt@bilsyn-sjaelland.dk - CVR nr: 36398124

Bilsyn Sjælland Roskilde - Håndværkervej 55D, 4000 Roskilde - Tlf. +45 53 20 40 70 - Mail: kontakt@bilsyn-sjaelland.dk - CVR nr: 36398124

Copyright © All Rights Reserved